Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Netwerk

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennisschool Netwerk > Tenniskids

Tenniskids

Tenniskids

Wij bieden met Tenniskids een gevarieerd tennisaanbod dat bij de beleveniswereld van kinderen tussen 5 en 8 jaar, de wijze waarop zij leren en ontwikkelen aansluit.

De ontwikkeling van het kind waarin het unieke van elk kind voorop staat, staat binnen onze tennisschool centraal. Met Tenniskids hebben wij een programma voor kinderen wat naadloos aansluit op de visie die wij als tennisschool voor staan.

Kinderen die voor het eerst gaan tennissen en gelijk beginnen op een groot veld verliezen snel hun interesse. De rally´s zijn kort, de ballen stuiteren over hun hoofd en ze zijn het langste bezig met ballen rapen. Daarom is Tenniskids zo belangrijk! Een stimulerend programma dat speciaal is ontworpen voor kinderen zal de mogelijkheid bieden tennis op een ´toffe´ manier te leren, tennis is namelijk fun!

Tenniskids is het eerste stadium van tennis waarin de kinderen geleidelijk aan volgens de juiste techniek vorderen. De baanlengte, racketlengte en de verschillende soorten ballen zullen toenemen of veranderen in het proces, wanneer kids er klaar voor zijn op een groter veld te spelen.

Deelnemen
Op elk moment van het jaar kunnen kinderen bij ons instromen om deel te nemen aan het Tenniskids programma. Wil je je direct inschrijven voor Tenniskids, klik dan hier voor het inschrijfformulier.
 
Proeflessen
Wil je liever eerst kijken of je kind het leuk vindt, neem dan deel aan 4 proeflessen voor 20 euro. Deze proeflessen beginnen iedere eerste week van de maand. Maximaal 8 kinderen per groepje. Het enige wat nodig is, zijn een paar sportieve schoenen en kleding waarin je kind goed kan bewegen. Wil je je aanmelden voor de proeflessen? Neem dan contact op met onze Tenniskids-specialisten Wesley Quispel (06-52325674).

Meer informatie
Heb je nog vragen over Tenniskids, of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze Tenniskids-specialist Wesley Quispel (06-52325674).
 
Tot ziens op één van onze parken.
Wim en Charles